Radio Face A Google Play áruházban és az Apple App Store-ban!

radioface alkalmazas

A Radio Face egyik legújabb durranása az androidos és iPhone telefonnal rendelkező felhasználók és hallgatók számára. Az ingyenesen letölthető alkalmazás elérhetővé teszi az online rádióhallgatást kis sávszélességgel és kevés adatforgalommal rendelkezők számára is. Ezen kívűl az alkalmazáson keresztül elérhetik a hallgatók a Radio Face facebook oldalát is, ahol nyomon követhetik a rádióval kapcsolatos posztjainkat és híreinket. 

 Az alkalmazás elérhető az alábbi linken:

Google Play (Android Market) https://market.android.com/search?q=radioface&c=apps

Apple App Store http://itunes.apple.com/us/app/radio-face/id509867263?mt=8

android2

Share

Radio Face Top5

1   -
David Guetta feat Skylar Grey - Shot Me Down (Extended Mix) (DailyMusicru)
2   -
R3hab Nervo Ummet Ozcan - Revolution (Instrumental Mix)
3  -
3 Doors Down - Kryptonite (Ridvans Superman Remix)
4   -
One Republic - Counting Stars (Vanilla Remix)
5   -
Fran - We Are Planets (Oliver Koletzki Remix)
Sajtóközlemény

A Szent István Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola és a Nyugat-magyarországi Egyetem összefogásával megvalósuló, mintegy 864,18 millió forintnyi Európai Uniós támogatású projekt a fenntartható mezőgazdálkodáshoz (hulladékgazdálkodáshoz...

Bővebben...
MI IS AZ A DANCEFAIR?

A Dancefair Ibiza azok számára jelent perspektívát, akik szeretnének említésre méltó eredményeket elérni a nemzetközi elektronikus zenei szcénában. A holnap startoló, két napos rendezvényen több mint 60 szemináriumból és workshop-ból álló programkínálatból válogathatunk.

Bővebben...
A PIONEER ELADJA DJ ÜZLETÁGÁT 550 MILLIÓ DOLLÁRÉRT

Nemrég röppent fel a megdöbbentő hír, miszerint a Pioneer eladta teljes AV divízióját az Onkyonak. Most újabb bejelentéssel sokkolták a piacot: DJ készülékek gyártásával foglalkozó üzletágától is meg fog szabadulni a neves Japán gyártó.

Bővebben...
BELOCCA ÉS BUDAI - CONTACT

mgm0161Ha két profi zenész összedugja a fejét, akkor abból biztosan valami nem hétköznapi fog születni. Így van ez Belocca és Budai esetében is, hiszen elkészült a két DJ első közös szerzeménye: a Contact.

Bővebben...